hirdetés
hirdetés
hirdetés

19 milliós bírság az Édesnégyesért

A médiahatóság közel 20 millió forintra büntette a Tv2-t az Édesnégyes című műsora miatt. Sem a műsor, sem pedig a műsorelőzetes nem tetszett a szervezetnek. 

hirdetés

Az Origo szerint a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) számos állampolgári bejelentés érkezett, a Tv2 Édesnégyes című műsorával kapcsolatban. A Médiatanács kivizsgálta a műsorszámokat és műsorelőzeteseket, ami alapján jogosnak ítélte a panaszokat és megállapította, hogy a 12-16 éves korosztály számára kedvezőtlen hatással volt a műsor, mert túl gyakran követték egymást a szexualitás szempontjából problematikus jelenetek.

Az NMHH nyilatkozata szerint a TV2 Édes négyes – egyedülálló sztár megosztaná című  augusztus 30-ai, szeptember 1-jei és 3-ai műsorait, valamint az augusztus 16. és szeptember 3. között összesen nyolcvanhét alkalommal közzétett műsorajánlóit nem megfelelő korhatár-kategóriába sorolták be és nem a megfelelő idősávban tették közzé. Ezzel a csatorna megsértette a médiatörvény kiskorúak védelmére vonatkozó rendelkezéseit, amiért a médiatanács műsorszámonként 6,07 millió forintot, vagyis összesen 18,22 forintot, a műsor-előzetesek miatt pedig 1,01 millió forint megfizetésére kötelezi a műsorszolgáltatót.

A reality első hetében Majka válogatott négy lány közül, akik erotikus műsorszámokat is produkáltak az adásban.

A csatorna később dönt arról, hogy megtámadja-e a bíróságon a médiatanács döntését. 

(forrás: [origo], Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés