hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Mediaworks kirúgta a PLT gazdasági ügyvezetőjét is

Kinde Kálmánnal hatra nőtt a meghekkelt Orbán-interjú miatt elbocsátottak száma, de van újságíró, aki most szolidaritás miatt szintén feláll.

hirdetés

Elbocsátották Kinde Kálmánt, a Pannon Lapok Társaságának (PLT) gazdasági ügyvezető igazgatóját - írta meg a Mandiner, a hírt a Kreatívnak is megerősítették. Információink szerint azonnali hatállyal kell távozni Kindének, a hírt Kázmár Judit, a kiadó stratégiai (és jelenleg egyetlen) ügyvezetője körlevélben jelentette be a hírlap munkatársainak. A gazdasági ügyvezetőnek mint a PLT tulajdonosa, a Mediaworks mondott fel.

Kinde Kálmán - Kép forrása: PLT.hu

A Fejér Megyei Hírlapban december 24-én jelent meg az az Orbán Viktor-interjú, amelyet valaki a nyomdába adás előtt több helyen is meghamisított. A PLT többi megyei lapjában is megjelenő, a Mediaworkstől készen kapott interjú csak a Fejér Megyei Hírlapban jelent meg a kiegészített, a valóságban el nem hangzott félmondatokkal. A belső vizsgálatokból az derült ki, hogy a korrektor jelszavát használták, és feltehetőleg távoli gépátvétellel történt a hamisítás. Bár a PLT menedzsmentjének vezetésével zajló egész napos kihallgatás nem hozott konkrét eredményt, öt embernek azonnali hatállyal felmondtak, ők emiatt munkaügyi perre készülnek. Kinde Kálmánnal most hatra emelkedett a hekkelési ügy miatt elbocsátottak száma. 

Belső forrásból megtudtuk azt is, hogy a Fejér Megyei Hírlaptól december 31-ei hatállyal távozik Sebestyén Lilla is. Az újságíró a kirúgott munkatársakkal való szolidaritásból mondott fel, de tudomásunk szerint hasonló indokkal más is tervezi, hogy feláll a laptól.

Kandó Eszter
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés