hirdetés
hirdetés

A vörösiszap-károsultakért zenélnek a reklámosok

2010-10-21

Az árvízkárosultak megsegítéséért rendezett júniusi koncert után újra összefog a reklámszakma. Az ismét ADok néven futó bulin befolyt összegekkel ezúttal a vörösiszap katasztrófa miatt kárt szenvedett embereket támogatják.

„Valószínűleg egyikünk se hitte volna, hogy ilyen hamar újra szükség lesz a segítségre. És mégis...” – áll az ADok II. reklámos jótékonysági koncert meghívójában a Facebookon. A reklámügynökségi zenekarok első ízben június 23-án álltak össze jótékonysági céllal: az árvízkárosultak támogatására rendezett bulira több százan gyűltek össze az Ötkertbe. A megjelentek hozzájárulásából és későbbi utalásokból több mint egymillió forintot gyűjtöttek össze a szervezők, amelyből hűtőszekrényeket vásároltak és szállítottak el a felsőzsolcai családoknak.

A vörösiszap katasztrófa okozta károk enyhítésére október 28-án megint összegyűlnek a reklámügynökségi zenekarok és reklámos dj-k. Fellép többek között az Artistically Hamis, a Gyula Egyedül Jön és a Richard Touch Me, aztán a lemezlovasok.  A helyszín ismét az Ötkert, az ajánlott hozzájárulás pedig ismét kétezer forint. Az összegyűlt összeget a szervezők nem pénz formájában kívánják a károsultaknak eljuttatni, hanem olyan konkrét dolgokat vesznek belőle, amelyekre a kárt szenvedőknek valóban égető szükségük van.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés