hirdetés
hirdetés
hirdetés

Adverticum - új szoftver

Megújult az Adverticum online hirdetéskiszolgáló vállalat programja. Ezentúl egy új, Adserver Next Generation (NG) névre keresztelt szoftver veszi át a közel tízéves rendszer feladatait.
hirdetés
Az Adverticum AdServer NG legfőbb újdonsága a cég közleménye szerint az, hogy ezentúl önálló alkalmazások is csatlakoztathatók a hirdetéskiszolgáló „maghoz”, és így több irányba - például az elszámolás és hirdetés-hatékonyság elemzés felé - és gyorsabban kiterjeszthető a rendszer.

Ez az online tartalomszolgáltatók, a hirdetők és az ügynökségek számára azt jelentheti, hogy a pontosabb kimutatások, elemzések segítségével hatékonyabban tudnak alkalmazkodni az online hirdetési piac változásaihoz.

A régi Adverticum szoftver egyébként eredetileg az Adverticum tulajdonában lévő Prím Online-hoz készült közel 10 éve. Eközben a vállalat vezetősége szerint a piaci és technológiai igények is megváltoztak, egyre sürgetőbbé vált a hirdetéskiszolgáló szoftver újratervezése és alapjaitól való újraírása. Az új szoftver használatát augusztus elején kezdte meg az Adverticum.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés