hirdetés
hirdetés

AH - lemondott az elnök

2008-04-16
Az Antenna Hungária (AH) elnöke, László Géza lemondott a vállalat elnöki tisztségéről és igazgatósági tagságáról. Az új elnök személyéről egyelőre nem döntöttek az AH-nál.
László Géza április 15-i hatállyal lemondott az AH elnöki tisztségéről és igazgatósági tagságáról. A digitális televíziós és rádiós tenderek meghirdetését követően László Géza új kihívásokra kíván koncentrálni, ezért döntött a távozás mellett.

A Kreatív Online megtudta, az új elnök kinevezéséig az AH alelnöke, Alain Delorne látja el az elnöki feladatokat. Arról, hogy László Géza hol folytatja pályafutását, nem kaptunk információt.

Mint arról már beszámoltunk, László Gézát január 1-jén nevezték ki a vállalat igazgatóságának elnöki posztjára. Ezt a pozíciót korábban Michel Combes, az AH-t májusban felvásárló francia TDF elnök-vezérigazgatója töltötte be.

A változást akkor László Géza kezdeményezte, aki 1999 februárjától a vezérigazgatói pozíciót töltötte be, és korábban 1998 szeptemberétől 2002 júliusáig már dolgozott az AH elnökeként.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés