hirdetés
hirdetés

Apa meghozta a júniusi Kreatívot

Apaépítők és apavloggerek, hülye apák a filmekben, gyönyörű apák a reklámokban, és Apa pénze, amit nem is Apa költ el – rengeteg apakontent a friss magazinban!

hirdetés

Mi a közös bennük: dr. Papp-Váry Árpád, sok boldog Hipnózis-díjazott és Al Bundy? Hát az, hogy mindannyian benne vannak a Kreatív 2019/06-os nyomtatott számában!

Központi témánk az apák és a kreatívipar hepehupás viszonya: írunk az apákról mint kereskedelmi célcsoportról és mint reklámban erősen stilizálva ábrázolt élőlényekről; a filmek és sorozatok szerencsésen változó apaképéről; a Mito-közeli Apaépítő projektről; Szél Dávid apabloggerről és Mesterházi Dávid apavloggerről; na meg arról, hogy hova lettek a férfimagazinok (köszönik, megvannak, csak máshogyan).

Inspirátor rovatunkban a holland Superheroes ügynökségről mesélünk, akik megpróbálták azt, amit Amszterdamból is nehéz: kívülről betenni a lábukat New Yorkba. Nádori Péter Amerika másik partjára, a Facebook főkapitányságára küld üzenetet tartalomszűrési javaslataival. Ezúttal is közöljük a Bookline és a Youtube listáinak éllovasait, kajtatunk a tech újdonságok között a Telenorral és mint havi Szép Dolog, körbekukkantunk a Mystery Hotel Budapest csecse belterében.

Sólyom Balázs digitális rovatában az adatvezéreltségről ír, amiben Oszipovics Tatjana (Initiative), Palocsay Géza (Schibsted) és Nagy Barnabás (Barion) segítenek neki. Megfejtjük, miért néznek a középosztálybeli amerikai és magyar nők bűnügyi dokukat, megmutatjuk a Hipnózis legjobb munkáit és boldog-büszke készítőiket, beszélgetünk dr. Papp-Váry Árpáddal az országmárkától a Magyar Marketing Szövetségig sok mindenről.

A lapot záró interjúk alanyai között ott van Hlavay Richárd, aki a figyelős újságíróságot cserélte el legó-trénerkedésre; Major-Maróthy Zsolt, a Magnet Faktor vezérigazgatója; Meggyes Krisztina dokumentumfilm-rendező, a Pécsi szál készítője és Eperjesi Rita, az Isobar art directora.


Hol találod meg a Kreatívot? Hát az újságosoknál!

Ezekbe a Relay és Inmedio üzletekbe szállítjuk a Kreatívot:

Budapest: Allée, MOM, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, Váci utca, Városház utca, repülőtér T2

Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Klinikák, Népliget, Nyugati pályaudvar, Lehel tér, Blaha Lujza tér, Ferenc körút megállók

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar)

Ha inkább online rendelnéd meg a példányodat vagy szétnéznél az előfizetési csomagok között, akkor erre tovább!

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!