hirdetés
hirdetés

Arcus - új account director érkezett

2007-12-12
Az Interware online média üzletágának éléről érkezett az Arcus Interactive Group új account directora. Az új munkatárs az interaktív marketinggel foglalkozó Arcus Comm divízió egyik account csapatáért felel.
Új pozíciót hozott létre a szeptemberben létrejött Arcus Comm divízió, amelynél két account csapat dolgozik. Az üzletág az egyik munkacsoport élére Bósza Zsolt személyében már megtalálta a vezetőt, a másik account directorról azonban egyelőre nem kaptunk információt. Bósza Zsolt az Interware-től érkezett az Arcus Comm-hoz, ahol az online média üzletágát vezette. Pályafutását a Pannon kereskedelmi osztályán kezdte 1993-ban, kiemelt ügyfél értékesítési menedzserként, majd termékfejlesztőként átigazolt az Euroweb International kereskedelmi és marketingosztályára. Később dolgozott a Marketline-nál, ahol a cég online aukciós termékét segítette a piacra bevezetni, ezzel párhuzamosan online termékekkel kapcsolatos fejlesztésekben független tanácsadóként is részt vett. Bósza Zsolt 2004-től e-commerce tanácsadóként dolgozott a Sanoma Budapestnél, innen került az Interware-hez.

Bósza Zsolt főbb ügyfelei közé tartozik a British American Tobacco (BAT) Hungary, az OTP Csoport, a Mammut, és az MTV Networks Magyarország.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy az Interware-nél ki lett Bósza Zsolt utódja. 
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés