hirdetés
hirdetés

Az Adidas és a Nike is ledobott egy-egy nagyívű online filmet

2017-08-14

Az Adidas a Cannes-győztes My way alapú Originals filmet remixeli tovább, a Nike a visszavonuló Mo Farah előtt szalutál.

Új epizód készült az Adidas Original is never finished sorozatából, az előzőekhez hasonlóan a New York-i Johannes Leonardo készítette. Az előző eresztés Grand Prix-t nyert idén Cannes-ban az Entertainment szekcióban, lényege, hogy a Frank Sinatra féle My way több tucatnyi feldolgozását varrták egymáshoz egy erős képi világú filmben, Snoop Doggal és egy rakás kurrens producerrel.

A mostaniban szerepel Kendall Jenner, az az amerikai divat/reality celeb, aki a kólát nyújtotta a rendőrnek a Pepsi kellemetlenül naivra sikerült, gyorsan el is távolított tavaszi szpotjában, plusz James Harden, a Houston Rockets kosarazója egy jégkádban, illetve Playboi Carti, 21 Savage és Young Thug rapperek.

A Nike videója is nagyon popkulturális, de frissebb – hiszen saját – a szövege, George the Poet spoken word szakember tiszteleg az utoljára hétvégén versenyző Mo Farah hosszútávfutói pályafutása előtt. Az a címe, hogy Smile, ez klasszikusabban szép, és ebben még több jégkád van.

Pál Zsombor
főszerkesztő

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés