hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Atmedia és munkáltatói márkaépítés az áprilisi Kreatívban

Rengeteg employer branding és belső kommunikáció + új állandó rovat fiatal filmesekkel!

hirdetés

Lukács Csaba, a piacvezető tévés sales house, az Atmedia ügyvezetője szerepel az áprilisi Kreatív magazin címlapján. Odabent interjú olvasható vele és a cég történetét is megírtuk.

A lap másik óriási blokkjában az iparág kedvenc új buzzwordjével, az employer brandinggel foglalkozunk. Sokakat szólaltattunk meg arról, hogy egyáltalán hol a helye a szervezetben a munkáltatói márkaépítéséért felelős főmérnöknek (a hr-en vagy a kommunikáción), bemutatjuk hat nagyvállalat belső kommunikációs aktivitásait, külön írunk az SSC-szektor toborzási kihívásairól.

Emellett Szigeti Péter Londonból jelentkezik, ahol hr-es appokat és trendeket nézegetett a HRTech World kiállításon, interjúztunk a céges küldetések megtalálásában utazó amerikai Joey Reimannal, és csekkoltuk, mire megy egy olyan programozóképző, mint a budapesti Green Fox Academy.

Szuper cuccok vannak a lap fennmaradó részében is: interjúztunk a HVG Kőhalmi Zoltán vezette címlapcsapatával, Bakonyi Alexa színésszel és Fiatal Filmes nevű új állandó rovatunkban Muhi Zsófia casting directorral. Bemutatjuk Glenn Greenwald újságírót, az ACG és a Noguchi ügynökségek elmúlt évét és eyecandy rovatunkban az olasz La Repubblica új hétvégi mellékletét, a vagány tipójú Robinsont.

Kovács "Reklámtörténet" Levente San Franciscóból jelentkezik egy Howard Gossage emléktúráról, megmutatjuk a Televíziós Újságírók Díjának menő átadógálájának képeit, Nádori Péter pedig a közösségi média megzabolázásának veszélyeiről írt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés