hirdetés
hirdetés

Az Év Internetes Kereskedője - indul a második kör

2005-11-15
A felhasználók kiválasztották a döntősöket az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), az Inter-Európa Bank (IEB) és a Kirowski e-commerce versenyén.
Közönségszavazatok alapján összeállt, hogy mely cégek versenyezhetnek tovább az Év Internetes Kereskedője Díjért, amelyet a Kirowski támogatásával az IVSZ és az IEB alapított.

A felhasználók több mint 500 e-kereskedőt jelöltek meg, és összességében hétezer szavazat érkezett. A szavazás után kialakult sorrend alapján kialakult az a tízes lista, amelyből a szakmai zsűri választja majd ki a győztest.

A legjobbak közé az antikva.hu, a bookline.hu, a dvdrent.hu, az ebolt.hu, a fordit.hu, a groby.hu, a malev.hu, a netpiac.hu, a netpincer.hu és a vebso.hu jutott be. A zsűri többek között értékeli majd a vállalkozások üzleti modelljeit, az elért üzleti eredményeket, a felhasználó-barátságot, a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetők minőségét és az ismertséget.

A győztes jogot szerez arra, hogy egy évig használhassa a díj megjelölését, valamint az alapítók és a médiatámogatók által felajánlott kedvezményeket is igénybe veheti. A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztja az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is.

A zsűrizésben a díj alapítóin kívül a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért, az Index, a Sanoma, a Portfolio.hu, a Ringier és a Budapesti Corvinus Egyetem - eBusiness kutatócsoportja vesz részt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés