hirdetés
hirdetés

Bookline.hu - a legjobb az e-kereskedők közül

2005-11-25
A Bookline.hu nyerte meg az internetes kereskedőknek meghirdetetett versenyt.
A Bookline.hu online könyvkereskedő kapta meg az Év internetes kereskedője díjat, amelyet az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), az Inter-Európa Bank (IEB) és Kirowski alapított. A Bookline.hu 2002-ben indította internetes kereskedelmi tevékenységét, új és használt könyveket értékesít. A fődíjjal a társaság jogot szerzett arra, hogy egy évig használhassa a díj megjelölését, valamint az alapítók és a médiatámogatók által felajánlott számos kedvezményt is igénybe veheti.

A döntést egy szakmai zsűri hozta meg, amely a második körbe jutott tíz vállalkozás közül hirdette ki a győztest. A Bookline.hu mellett a legjobbak tíz közé jutott az antikva.hu, a dvdrent.hu, az ebolt.hu, a fordit.hu, a groby.hu, a malev.hu, a netpiac.hu, a netpincer.hu és a vebso.hu. A bírálóbizottság értékelte a vállalkozások üzleti modelljeit, az elért üzleti eredményeket, a felhasználó-barátságot, fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetők minőségét és az ismertséget.

A zsűri döntését közönségszavazás előzte meg, amelynek során több mint 700 e-kereskedőt jelöltek meg a látogatók. A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztotta az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is, amit idén a Bortarsasag.hu nyert meg.

Az IVSZ, az IEB és a Kirowski azzal a céllal hozta létre az Év Internetes Kereskedője díjat, hogy elismerjék azt a céget, amely a legtöbbet tett az internetes kereskedelem terén.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés