hirdetés
hirdetés

Cannes Lions - Azevedo is zsűrielnök

2007-02-02
A brazil és latin-amerikai reklámipar fenoménja, Geraldo Rocha Azevedo is zsűrielnök lesz Cannes-ban. A Sao Pauloi Neogama BBH integrált megoldásokért felelős elnöke a Promo Lions zsűrijét vezeti majd.
A Săo Pauloban született és nevelkedett Azevedo a nyolcvanas években indította el saját ügynökségét, két évvel később pedig meghívták az Ogilvy & Matherhez New Yorkhoz. Három év után visszatért Brazíliába, hogy megalapítsa a Rocha Azevedo reklámügynökséget, amely fennállásának tizenkét éve alatt irodákat nyitott Argentinában, Chilében és Uruguayban. Az ügynökségek összesen mintegy 500 díjat nyertek, köztük egy Globes Grand Prix-t, ezenkívül különböző versenyeken Azavedot hat alkalommal is az év kommunikációs szakemberének választották. A Rocha Azevedot 2001-ben megvette a The Marketing Store, és ezután a szakember a latin-amerikai régió elnöke lett.

2006 közepén Azavedo partnerként csatlakozott a Neogama/BBH-hoz, ahol az integrált megoldásokért felelős elnöki pozíciót is ellátja. A szakember ezen kívül az alapító-elnöke volt az AMPRO-nak (Brazil promóciós-marketing szövetség), alelnöke a Marketing Agencies Association-nak, valamint tagja több független szervezetnek.

A tavaly indított Promo Lions díjjal a sales promotion területén született friss kreatívmunkákat jutalmazzák, többek között a retail, az in-store marketing és a média területén.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés