hirdetés
hirdetés

Csodálatos naptárt is csomagoltunk az évzáró Kreatívhoz

2018-12-19

A pompás borítóját Pócsik Olivér, a belsejét pedig tizenegy hazai ügynökség tervezte.

Tizenegy hazai ügynökséggel közösen készítettük el azt a B/5 formátumú 2019-es naptárt, amelyet a Kreatív magazin évzáró számával terjesztünk, azaz előfizetőink automatikusan megkapják, és az újságárusoknál rátok váró példányok mellé is odacsomagoltuk.

A borítót Pócsik Olivér készítette (akit elkapott a sztiló, itt találja az Instáját), a belső hónapokat pedig magyar ügynökségek: a 1080p, az Artvertising, a Café Communications, a Cluso, a Havas Media Group, a HD Group, a Kaméleon Reklám, a Mediator Group, a MyAd Marketing, a Positive by Hinora és az Uniomedia tervezték meg.

A képre kattintva belelapozhattok, a terjesztési pontok listája pedig a kép alatt található! Itt pedig a decemberi magazin tartalma, hiszen a lap is tele van szuper cikkekkel.

Lapozz bele!
Lapozz bele!


Hogyan juthatsz Kreatívhoz? Hát az újságosoknál!

A magazin gyönyörű, vaskos, 1290 forint, és ezekben a Relay és Inmedio üzletekben biztosan megtalálod:

Budapest: Allée, MOM, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, Váci utca, Városház utca, repülőtér T2

Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Klinikák, Népliget, Nyugati pályaudvar, Lehel tér, Blaha Lujza tér, Ferenc körút megállók

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar)

Ha inkább online rendelnéd meg a példányodat vagy szétnéznél az előfizetési csomagok között, akkor erre tovább!

Pál Zsombor
főszerkesztő

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés