hirdetés
hirdetés
hirdetés

Csúfosan leszerepelt a Bár2.0

Sokkal előbb bezár a Bár2.0, mint ahogy azt a realityshowt indító Viasat3 tervezte. A csatorna december helyett már október végén befejezi a műsort, aminek sikertelenségét már az is jelezte, hogy kezdési ideje nemrég főműsoridőből éjszakára került.
hirdetés

Október a változások hónapja volt a Bár2.0-nak: a szeptemberben elindult valóságshow sugárzását a csatorna először későbbre tette, majd most úgy döntött, hogy meg is szünteti. 

A Bár utolsó adása a bárharccal október 26-án vasárnap este tízkor kezdődik, ekkor derül ki, hogy a bennmaradt négy játékos közül ki viheti haza a fődíjat.

A csatorna programigazgatója, Hámori Barbara így fogalmazott: "A Bár 2.0 már október végén véget ér, mivel a műsorfolyam hosszára a formátum teljes rugalmasságot biztosít a sugárzó csatornáknak. Úgy ítéljük meg, a műsor teljesítette a tőle elvártakat.”

Ennél többet árult el a csatorna október elején akkor, amikor arról tájékoztatott, hogy későbbre tolja az adást: kiderült, hogy a nézettség elmarad a kereskedelmileg értékes 18-49 éves korcsoportban. 

A Viasat3-hoz csatlakozó hír, hogy az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) szerint a médiában félreérthető hírek jelentek meg a Fővárosi Ítélőtábla műsorszolgáltatással kapcsolatos döntéséről.

Az ORTT rövid sajtóközleményében az áll, hogy jogerős ítélet nem döntött arról, hogy a Viasat3 országos csatornának minősül-e, mindössze az ORTT határozatának formai hibáját állapította meg.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés