hirdetés
hirdetés

Discovery - új közép-európai pozíciók

2007-05-23
A Discovery Networks 12 új pozíciót hoz létre Lengyelországban, Magyarországon és Romániában a csatornák koordinációjára, valamint marketing és kutatási területeken. A tervek szerint az új csapat nagy részét más területekről helyezik át új munkakörükbe.
Az új beosztásban tevékenykedő, illetve újonnan kinevezendő munkatársak feladata a Discoverynél a televíziós és egyéb marketingtevékenységek, valamint a műsorkészítés figyelemmel kísérése lesz. Az újonnan összeálló csapat élén a közép-európai régióért felelős televíziós csatornák igazgatója áll majd, akinek elsődleges feladata a Discovery Networks regionális fejlesztése lesz. A vezetőt egyelőre nem nevezte még ki a csatorna.

A Discovery egyelőre nem közölt részleteket arról, hogy milyen beosztásokról van szó, illetve milyen arányban oszlanak meg a pozíciók az egyes országok között. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a meghirdetett beosztások között szerepel a Romániáért felelős televíziócsatorna-igazgatói, valamint a Lengyelországért és Magyarországért együttesen felelős televíziócsatorna-igazgatói pozíció.

A Discovery Networks-nek jelenleg öt csatornája fogható Közép-Európában: a Discovery Channel, az Animal Planet, a Discovery Travel & Living, a Discovery Civilisation és a Discovery Science. Lengyelországban még két csatorna, a Discovery Historia és a Discovery HD érhető el.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés