hirdetés
hirdetés
hirdetés

Elmarad a filmszemle?

A Variety.com amerikai filmes portál értesüléseivel szemben nem marad el a 2011-es Magyar Filmszemle, amelyet áprilisban külföldi vendégek meghívása nélkül rendeznek meg. 

hirdetés

A Variety című amerikai filmes szaklap online kiadása csütörtökön arról számolt be, hogy Vezér Éva e-mailben tájékoztatta a nemzetközi filmszakmát: 2011-ben nem rendezik meg a hagyományosan februárban sorra kerülő Magyar Filmszemlét.

Vezér Éva az MTI megkeresésére közölte: egy nem sajtóközleménynek szánt, tájékoztató levelet írt a 42. Magyar Filmszemlére meghívott külföldi vendégeknek arról, hogy a hagyományos időpontban elmarad a Filmszemle. Az amerikai filmes szaklap online kiadása ebből vont le téves következtetést.

"Muszáj volt értesítenem azokat a partnereinket, akikkel tíz éve dolgozunk együtt, hogy ne számítsanak arra, februárban Budapestre kell jönniük" - indokolta a levél elküldését a Filmunió vezetője. Mint hozzátette, a jövő évi filmszemlét ezúttal nem a szokott módon februárban rendezik meg, hanem április végére tervezik. Vezér Éva szerint a külföldi újságírókat, fesztiválszervezőket erre az időpontra már nehéz lenne meghívni, mert ekkor már a cannes-i filmfesztivál előkészületei zajlanak.

(forrás: MTI)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés