hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ennyi megy Orbán kommunikációjára

A Miniszterelnökség most frissített 2012-es szerződései között számos kommunikációs megbízást találunk a már korábban is ismertek között. 

hirdetés

Nyilvánosságra hozta (pdf)a Miniszterelnökség a 2012 augusztus végéig megkötött szerződéseit, melyek között számos kommunikációs tárgyút is találunk. A két legnagyobb összegű kommunikációs szerződésről már korábban beszámoltunk, az Inter Media Group (IMG) és a Young & Partners is közbeszerzés során nyerte el a 630 milliós médiavásárlási és a 315 milliós pr-feladatokra szóló megbízást.

A két legnagyobb tételen kívül rendezvényes, catering- és protokollfeladatokra szerződött a Miniszterelnökséggel a Medúza Event és Waldorf Catering konzorcium 44 millió forintért. A Mega Film Kiadó Orbán Viktor közösségi médiás megjelenésének „vizuális adminisztrációjáért” 2,16 milliót, a Vármegye Média Kiadó az Orbánviktor.hu üzemeltetéséért 3,72 millió forintot kap a szerződés szerint. Burger Barna vállalkozása, a Fókusz Pókusz Kft. a miniszterelnök fotózásáért 9 millió forintra szerződött. Szövegírói feladatokért a Szépirodalmi Könyvkiadó 4,5 milliót, Kránicz Gábor magánszemély pedig 2,168 millió forintot kap. Temesi Norbert 3,43 millió forintot kap kormányétkeztetések, rendezvények szervezésében és lebonyolításában való közreműködésért.

(forrás: MTI, Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés