hirdetés
hirdetés
hirdetés

Eurobest - nincs magyar döntős

A tavalyi verseny után idén sem került magyar reklám az idei Eurobest Awards shortlistjére.
hirdetés
Közzétették az európai kreatívok idei versenyének shortlistes alkotásait, amelyet 4269 nevezett munkából állított össze a zsűri. A 18-dik alkalommal megrendezett Eurobest fesztiválon öt kategóriában 740 pályázat jutott a verseny második körébe.

A tévé/mozi kategóriából 180 munka jutott a döntőbe, a printhirdetések közül pedig 268 reklám versenyezhet a díjért. Ezenkívül 175 közterületi, 32 rádió és 85 interaktív felületre készített reklámnak van még esélye a versenyen.

A közép-kelet-európai régióból öt országból összesen 15 hirdetés került a döntőbe, a legesélyesebbek kilenc munkával a román ügynökségek. A csehek négy hirdetéssel, az észtek, a szlovének és a lengyelek pedig egy-egy reklámmal képviselik magukat a legjobbak között.

A kategóriák győzteseit és a Eurobest Év Ügynöksége díj nyertesét december 1-én hirdetik ki a verseny honlapján.

A Jung von Matt Hamburg elnöke és alapítója, Jean-Remy von Matt irányításával dolgozó zsűri a tévé/mozi, a sajtó, a közterület és rádió kategória alkotásait zsűrizi, az interaktív munkákat pedig egy külön csapat értékeli Seb Royce, a Glue London ügyvezető igazgatójának felügyelete alatt. Az idei versenyen magyar zsűritag is dolgozik: Kádár Tamás, a Publicis kreatívigazgatója kapott meghívást a testületbe.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés