hirdetés
hirdetés

Eurobest Awards - megvannak a zsűrielnökök

2007-08-30
Kinevezték a huszadik Eurobest Awards európai reklámverseny és -fesztivál zsűrielnökeit. A négy zsűrielnök német, spanyol, dán és brit ügynökségektől érkezett.
Az Eurobest Awards tévé/mozi, sajtó, közterület és rádió zsűri elnökének Amir Kassaei-t, a direct & sales promotion és az integrated advertising zsűri elnökének Pablo Alzugaray-t, az online zsűri elnökének Lars Cortsent, a media zsűri elnökének pedig Iain Jacobot nevezte ki a fesztivál menedzsmentje.

Amir Kassaei a berlini DDB Group vezető kreatívigazgatója - aki egyébként Iránban született, Ausztriában nőtt fel és Franciaországban tanult - karrierjét a TBWA-nál kezdte szövegíróként, majd a Barci & Partner és a Springer & Jacoby-nál folytatta, immár kreatívigazgatóként.

Pablo Alzugaray a Shackleton Madrid vezérigazgatója, a CP Proximity vezetőjeként dolgozott 14 évig, majd a Contrapunto BBDO vezérigazgatója lett. 1998-ban megalapította a CP Data-t és a CP Interactive-ot, 1999-ben pedig a BBDO vezető tanácsához csatlakozott. 2004-ben hagyta el az ügynökséget, hogy saját cégét, a Shackletont vezesse.

Lars Cortsen a koppenhágai Triple társalapítója és kreatívigazgatója. Cortsen a Triple előtt a Framfab Denmark kretívigazgatójaként kezdett a reklámszakmában.

Iain Jacob a Starcom MediaVest Group EMEA régiójának vezérigazgatója, a globális Publicis Group Media Board elnökségi tagja. Jacob a londoni BMP-nél kezdte a karrierjét, majd a BBH-hez került, ezután igazgatóként részt vett a Motive Communications megalapításában.

A Motive 2000-ben olvadt össze a Starcommal, Jacob pedig ügyvezetőként folytatta a Starcom Motive-nál. 2003-ban a MediaVesttel egyesült a Starcom Motive, a szakember a Starcom MediaVest vezérigazgatójaként és a brit csoport ügyvezetőjeként dolgozott tovább.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a fesztivál honlapján augusztus végétől lehet regisztrálni a pályaműveket, amelyeket az értékelőbizottságok november végén rangsorolnak Londonban. A shortlistet november 28-án, a végleges eredményeket pedig 30-án hozzák majd nyilvánosságra az Eurobestlive site-ján.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés