hirdetés
hirdetés
hirdetés

FHM - brit magazinversenyt nyert

Az FHM magazin nyerte el a brit lapkiadás egyik legfontosabb versenyének, a PPA Awards díját, ezzel idén az Év Nemzetközi Magazinja lett. A zsűri az FHM állandó magas színvonalú szerkesztőségi munkájával és a nemzetközi terjeszkedés következetességével indokolta a díj odaítélését.
hirdetés
Az FHM nyerte a brit PPA Awards 2008-as év nemzetközi magazinjának járó díjat. A kategóriából következően a magazin nem csak a brit piacon nyújtott teljesítményéért érdemelte ki az elismerést, a zsűri az FHM nemzetközi portfoliója alapján döntött.

A magyar verziót a Sanoma adja ki, a kiadó által küldött közlemény szerint Chris Mooney, az FHM Nemzetközi Hálózat szerkesztőségi igazgatója a hír kapcsán külön kiemelte a magyar lapot.

„Az FHM nyolcadik éve van jelen Magyarországon és elindulása óta ez a magazin a nemzetközi hálózat egyik legkövetkezetesebb és legnépszerűbb kiadása, hírnevét a kiváló címlapjainak és a gazdag helyi tartalomnak köszönheti" - mondta Chris Mooney.

A magyarországi magazinok idén először a Kreatív szervezésében itthon is versenyezhetnek. A Magma 2008 magazinversenyen egyrészt piaci szegmensenként lehet majd nevezni, ezenkívül a szervezők keresik a legjobb címlapot, infografikát, tartalomjegyzéket és számos egyéb kiadványelemet.

A Magma kiírása hamarosan megjelenik a Kreatívban és a Kreatív Online-on, a versenyre szeptember közepéig lehet nevezni, a díjkiosztó gála októberben lesz. Hamarosan részletesebb információt is közlünk a versenyről.
(forrás: Kreatív)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés