hirdetés
hirdetés
hirdetés

Golden Blog - kategória-győztesekkel

Kihirdették az idei HVG Online Golden Blog verseny kategória-győzteseit, a listák a zsűri és a közönség szavazatainak összesítésével készültek el. A 11 kategória-győztes közül kerül ki a verseny abszolút nyertese július 19-én.
hirdetés
A zsűriben a tavalyi kategóriagyőztesek, a Hvg.hu két munkatársa és a Médiablog szerzője szerepel, a tagok minden egyes kategóriában, ahol értékelést vállaltak, kiválasztottak három blogot. Az általuk legjobbnak vélt webnaplók három, a második helyezettek kettő, a harmadik helyre soroltak pedig egy pontot kaptak.

A közönségszavazás során112 blogra több mint tizenkétezer szavazat érkezett, 6500 különböző emailcímről. Az eredményeket a zsűritagok pontozásához hasonlóan alakították ki.
A versenyen szavazni lehet a legjobb én-, közéleti-, üzleti-, tech-, kult-, szórakozás-, gasztro-, fotó-, ötlet-, új- és egyéb tematikus blogokra.

A 33 kategóriagyőztes az elkövetkező egy hétben mérkőzik meg az abszolút győztes címért is, az eredményhirdetés július 19-én lesz.

Tavaly egy marketingtémájú blog nyert a Golden Blog versenyen, a KKV Marketing webnaplójáért Wolf Gábor kapott elismerést.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés