hirdetés
hirdetés
hirdetés

Golden Drum - előadók a horizonton

Nyilvánosságra hozták a Golden Drum reklámfesztivál Media Meeting rendezvénye főelőadóinak listáját. A médiapiac trendjeiről szóló előadások és elemzések közös pontja, hogy a fesztivál „Túl a horizonton” szlogenjéhez kapcsolódnak.
hirdetés
Többek között A valódi élet mögött: virtuális élet, A horizont kitárulása, A történelmen túl: miért kell a reklámiparnak elfelejteni a múltat, 2.0-ás fogyasztók és a változó médiatér, A kutatás vége, ahogy jelenleg ismerjük - néhány figyelemfelkeltőnek szánt cím az idei Golden Drum fesztivál Media Meeting előadásai közül.

Az előadók között pedig olyan nevek lesznek, mint Lewis Blackwell a Getty Images-től, Klaus Schweighofer, a Styria Internationaltól, Mark Tungate szabadúszó újságíró, Peter Callius a Research Internationaltől, Bertrand Cazes az EGTA-tól és Oliver Gray, az EASA-tól.

A14. Golden Drum fesztivál Media Meetingjének előadásai a szervezők beharangozása szerint főként az igény szerint testreszabható print és más médiamegoldásokról, a reklámipar múltjával való elszámolásról, a közeljövő fogyasztói trendjeiről és a társadalmi felelősség szükségességéről szólnak majd.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés