hirdetés
hirdetés

Goldenblog - ismét meghirdették

2008-06-03
A Hvg.hu idén negyedik alkalommal hirdeti meg blogversenyét, a közel három hónapon keresztül zajló Goldenblogot. A verseny célja idén is a hazai blogélet fellendítése, különösen azért, mert egy nemzetközi kutatás szerint blogolvasásban Magyarország sereghajtónak számít.
Tíz kategóriában lehet nevezni a Goldenblog idei versenyére, a nevezési és az eredményhirdetési időpont azonban témakörönként eltérő - egyedül a mainstream blogokra lehet egész nyáron át szavazni.

A már említett kategórián kívül várják a gasztro-, kulturális-, IT-, szórakozás-, tanácsadó-, hír-, komplex- és fotóblogok jelentkezését, a helyi.érték elnevezésű kategóriában pedig a települési, regionális és utazási bejegyzések vehetnek részt.

A mainstraim blogokra a közönségszavazatokat várnak, a többinél pedig kategóriánként eltérő zsűri pontoz.

Mint ismert, a Hvg.hu 2005-ben indította el a versenyt azzal a céllal, hogy népszerűsítsék a blogírást. Ez a cél idén továbbra is fontos, főleg azért, mert a Universal McCann 29 országra kiterjedő, összesen 17 ezer internetező megkérdezésével készült felmérésből kiderült, hogy hazánk sereghajtó a blogolvasás és blogírás tekintetében.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés