hirdetés
hirdetés
hirdetés

Helyesbítés – hol készül a Playboy?

Hétfői hírünkben tévesen jelent meg, hogy a Marquard Média hazai lapjainak nyomdai előkészítése a HVG-Pressben készült. A Playboy-t és a CKM-et az Artscan Csoportnál készítik elő, az Éva magazint pedig a Colorcomnál.
hirdetés

„A Playboy magazinnak a komplett nyomdai előkészítése immáron több mint öt éve, az Artscan Csoporthoz tartozó Artscan Repro-ban valósul meg. Szintén az Artscan Repro gondozásában valósul meg a Marquard Média kiadó másik prémium kategóriás lapja, a CKM magazin is, immáron több mint két és fél éve” – juttatta el a hétfői hír helyesbítését szerkesztőségünkbe az Artscan Csoport.

Az Artscan Csoport egy teljesen magyar tulajdonban lévő, három főágazatot magában foglaló egyesülés: repro (mint grafikai tervezés, nyomdai előkészítés), creation (mint online-offline marketing kommunikáció, rendezvényszervezés) és models (mint modell - hostess ügynökség, fotóstúdió).

Az Éva magazin előkészítésével a Colorcom foglalkozik.


 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés