hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hétfőn indulhat a Facebook levelezője

Mindenki kap egy @facebook.com végű mailcímet, a közösségi szájt a Gmail leverésére hajt.

hirdetés

Meghatározó pillanat érkezett el a Google és a Facebook csatájában, írja az Allfacebook.com, a közösségi szájt ugyanis hétfőn elindítja levelezőszolgáltatását, mellyel nem titkolta a Gmail babérjaira tör. A TechCrunch szerint nem a belső üzenetküldő rendszert turbózta fel a Facebook, hanem teljesen új, webes alapú levelezőt indít el, melynek bevezetéséhez jelentősen hozzájárulhat, hogy a közösségi oldal minden regisztrált tagja automatikusan kap majd egy @facebook végű emailcímet.

Bár sokak szerint gyakorlatilag lehetetlen legyőzni a keresőóriást, amely minden évben a Facebook bevételeinek tizenhatszorosát termeli meg, de mások arra hívják fel a figyelmet, hogy például az ismeretségeink birtokában ez a levelező sokkal jobban meg tudja majd állapítani, mely levelek fontosak és melyek nem, így lényegesen kényelmesebb szolgáltatást biztosíthat.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés