hirdetés
hirdetés
hirdetés

Idén is lesz nagy Effie

Meghirdették a régiós marketinghatékonysági verseny felhívását: a Global Effie-re január 27-ig lehet jelentkezni, míg az Euro Effie-re április 15-ig. Két magyar szakember is részt vesz az utóbbi megmérettetés zsűrijében. 

hirdetés

Már lehet nevezni az idei Global Effie és Euro Effie díjakra, mindkét versenyen régiós kampányokat várnak, csak eltér a kritérium és a leadási határidő.

A Global Effie Awards elnevezésű nemzetközi megmérettetésre január 27-ig várják azokat a kampányokat, amelyek a világ legalább két régiójában, ezen belül is minimum négy országban sikerrel futottak 2007 szeptembere és 2010 októbere között.

Szintén a hatékony stratégia és az ötletes megoldások együttesét értékelik az Euro Effie döntnökei. Elnökük idén Alexander Schlaubitz, az Intel EMEA stratégiai marketingigazgatója lesz. Az ügynökségi vezetőkből, ügyféloldali brand- és marketingvezetőkből, illetve szenior ügynökségi tervezőkből álló zsűribe – akárcsak tavaly – két tagot delegál a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ). Az Euro Effie pályázatán olyan kampányokkal lehet indulni, melyek 2010-ben legalább két európai országban sikeresek voltak. Az április 15-ig beérkező pályázatokat két fordulóban értékelik: a kampány célja és hatása után a kreatív elemeket pontozzák.

A brüsszeli székhelyű Európai Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (EACA) 1996 óta rendezi meg a Euro Effie átadóját, ezúttal is a belga fővárosban, szeptember 14-én.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés