hirdetés
hirdetés
hirdetés

Indul a Kreatív képeslapversenye!

A Kreatív képeslapversenyt hirdet. Várjuk a képet és hozzá a szöveget, balatoni nyaralás témában.

hirdetés

Újabb versenyt indít el a Kreatív: az irodai állatok, a receptverseny, az íróasztalverseny és a Post-it War után képeslapkészítésre buzdítjuk a kommunikációs szakmát.

SMS-ek, MMS-ek és telefonos fotók helyett készítsd el azt a képeslapot, amit te is szívesen látnál a postaládában. Tehát kell egy kép és kell egy szöveg, valamint, ha nagyon muszáj, egy rövid magyarázat.

Az a fontos, hogy az egész egy balatoni nyaralásról szóljon. Más megkötés nincs.

A tervet küldd el nekünk digitális formában a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, képeslap tárgymegjelöléssel, a munkákat augusztus 2-ig várjuk.

Nyeremények

A verseny végén két győztest hirdetünk. Az egyik győztes az, aki a legtöbb szavazot kapja a  Kreatív Online olvasóitól. A másik győztest szakmai zsűri választja ki, a zsűri összetételéről és az értékelés szempontjairól később bővebb információt adunk!

Nagyon megéri pályázni, mert mindkét győztes alkotás beküldője egy-egy két főre szóló wellnesshétvégét nyer a siófoki Yacht Club Hotelbe, ahol közvetlen vízparti, privát pezsgőfürdővel várják majd a legügyesebb képeslapírókat.

Hogyan pályázz?

Íme egy példa:

Kép:

Szöveg:

"Üdvözletünket küldjük Széplakról. Nagyon jól érzem magam, folyton csak kacagok. A többiek olvasnak és gondolkodnak. Jövőre a lányok is jöhetnének, és Szabitól Pesten elvesszük a Gameboyt. Csókolnak a fiúk!"

 

 

A Kreatív képeslapversenyének támogatója a Yacht Club Hotel Superior Spa & Restaurant!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés