hirdetés
hirdetés
hirdetés

Indulna az Econet a frekvenciákért, de nem egyedül

Az Econet.hu konzorciumban szállna versenybe a két országos kereskedelmi rádiós frekvenciára kiírt pályázaton - jelentette be a cég alelnöke. Egyedül a megfelelő anyagi bázis hiánya miatt nem pályáznak.
hirdetés

Konzorciumban indulna az Est Media Group (EMG) tulajdonosa a két országos rádiófrekvenciáért, amelyek pályázati kiírásáról június elején döntött az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT), mivel novemberben lejár a két kereskedelmi adó, a Danubius és a Sláger műsorszolgáltatási jogosultsága. Az Econet.hu a pályázaton való indulásról a felhívás végleges szövegváltozatának ismeretében dönt, és egyaránt elképzelhetőnek tartja pénzügyi és szakmai befektető bevonását - közölte Rosner Gábor, a cég alelnöke.

Hozzátette: ahhoz, hogy egyedül jó eséllyel szálljanak versenybe, most nem áll a rendelkezésükre elég anyagi bázis. Az EMG termékeinek zöme ugyanis ingyenes terjesztésű, így az átlagosnál erősebben ki van téve a gazdasági válság hatásainak. A legfőbb bevételi forrást jelentő hirdetésekből származó bevételeik az év első negyedében mintegy 25 százalékkal voltak kisebbek, mint egy esztendővel korábban.

Rosner Gábor elmondta, az Econet.hu egyelőre a belső struktúrák átszervezésével teszi hatékonyabbá a társaság működését, de vásárlásokon is gondolkodik. "Sokat is megérhet nekünk egy országos kereskedelmi rádiós koncesszió, feltéve, hogy üzletileg meg tud állni a lábán" - fogalmazott.

(forrás: MTI)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés