hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ingyen Portorozba a magyar buliba?

A Golden Drum magyar bulijának szervezői buszt indítanak Portoroz-Piranba. Az a tíz harminc év alatti ügyféloldali marketinges, aki bizonyítja, hogy lehetetlen őt itthon hagyni, ingyen mehet. Fotókkal, beszámolókkal, indoklással lehet nevezni. 

hirdetés

Tíz fő harminc év alatti ügyféloldali marketinges utazhat el ingyen, busszal a Golden Drum magyar bulijának szervezőivel, amennyiben bizonyítják, hogy őket nem szabad itthon hagyni.

Ehhez azt kell tenni, hogy szerdáig fotóval, sztorival kell megindokolni, miért kellene őt elvinni ingyen, és ezt el kell küldeni Farkasinszki Annának, a HPS munkatársának (farkasinszki pont anna kukac hps pont hu). A tárgyba ajánlott beírni, hogy: Engem vigyetek el ingyen!

Mindenki más 6500 forintért jelentkezhet a buszba, amely legalább húsz fizető utassal indul csak el. Jegyeket igényelni is Annánál lehet.

A Magyar Nemzeti bulira csütörtök reggel kilenckor indul a busz, gyönyörű, történelmi Piranban és siófoki hangulatú Portorozban lehet várost nézni, körül lehet nézni a fesztiválon, lehet fürödni a tengerben, majd 20:30-tól lehet a buliba menni. A busz péntek hajnali négykor indul vissza Budapestre.

A magyar bulit idén tizenegyedszer rendezik meg. A szervező Carbon Group és HPS mellé idén partnerként csatlakozott az ACG, a Cluso, Lowe GGK, a Kirowski Isobar, a TBWA, a Laboratory, a Young & Rubicam, a HD Group, a DDB és az Acnecom is. Az esemény FB-oldala itt található.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés