hirdetés
hirdetés

IVSZ, IEB, Kirowski – e-commerce díjat alapítottak

2005-10-17
Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) egy bankkal és egy online ügynökséggel közösen megalapította az Év Internetes Kereskedője elnevezésű díjat.
Az Inter-Európa Bank, az IVSZ és a Kirowski azzal a szándékkal hozták létre az Év Internetes Kereskedője Díjat, hogy díjazzák azt a céget, amely a legtöbbet tett az e-kereskedelem területén. A versenyre az év internetes kereskedője és az év legígéretesebb internetes kereskedője kategóriákban nevezhetnek a cégek.

Egy előzetes internetes közönségszavazás után a legjobbakról egy szakmai zsűri dönt majd, amely üzleti, pénzügyi és marketing kritériumok alapján értékeli a pályázó cégeket. A zsűri a döntésnél figyelembe veszi például a vállalkozások üzleti modelljeit, az elért üzleti eredményeiket, a felhasználó-barátságot, fogyasztóvédelemi szempontokat.

A zsűrizésben a díj alapítóin kívül a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért, az Index, a Sanoma, a Portfolio.hu, a Ringier és a Budapesti Corvinus Egyetem - eBusiness kutatócsoportja vesz részt.

Az online közönségszavazás október 17-e és november 11-e között zajlik majd egy erre a célra létrehozott weboldalon.

hirdetés
hirdetés