hirdetés
hirdetés

Jamie Oliver és egyesült vidéki jócsajok az Axel Springernél

2009-08-13
Bamalány, Kemmalány, Szoljonlány, Nportlány, Sonlány – ők az Axel Springer megyei szépségei, akik visszamosolyognak a kiadó új honlapjáról, amely az online portfólió híreiből válogat. A főzősite-on eközben Jamie Oliver blogját közlik magyarul.

A Világgazdaság ír arról, hogy kiadójánál, az Axel Springernél több változás történt online fronton. Elindult az AutoBild.hu, amelyet autós és életstílusportálnak neveznek. Itt naprakész, autózással kapcsolatos hírekkel, eseményekkel a legújabb modellek bemutatóival, összehasonlító tesztekkel találkozhat az olvasó.

Elérhető lett a Hirportal.hu is, ahol a csoport teljes online portfoliójának legfrissebb híranyagai találhatók, így válogatnak a Bács, Baranya, Békés, Heves, Szolnok, Komárom, Nógrád, Somogy, Tolna, Győr, Borsod és Szabolcs megyéből. De nemcsak a portfólió hírei, hanem a megyék szépségei is felkerülnek az oldalra: a Bamalány például Baranya megyei, a Kemmalánya Komárom-Esztergom megyei, a Szoljon lány meg Jász-Nagykun-Szolnok megyei.

Újdonság az Axel Springernél az is, hogy a Mindmegette.hu gasztrooldalon minden pénteken új Jamie Oliver receptet lehet elolvasni. Az angol sztárszakács blogja magyarul olvasható a site-on, a recepteken kívül egyébként személyes történeteket is közöl.

hirdetés
hirdetés