hirdetés
hirdetés

Jézus körbenéz 2018 Magyarországán Vona vlogjában

2018-08-09

Elindult Vona Gábor vlogja, a 21. Az első videóban a demokrácia mibenlétéről elmélkedik az önmagát újrapozícionáló politikus.

Korábban is írtunk róla, és lényegében összerakható volt előre a történet, de tegnap hivatalosan is elindult Vona Gábornak, a Jobbik egykori pártelnökének és miniszterelnök-jelöltjének közéleti vlogja, a 21. Vona korábban, a választási vereség után látszólag visszavonult a politikából, de valójában újrabrandeli épp magát, és "influencerként" építkezik.

Hetente tervez nagyjából új videókat megjelentetni, az első szűk hatperces bejegyzésében a demokráciáról elmélkedik, többek között a magyar társadalom demokráciaigényéről, az ahhoz való történelmi viszonyáról, illetve az ez iránt való szükséges érzékenyítésről beszél, miközben a Nyugati és a Jászai tér környékén is autókázik.

Illetve az orbáni ún. kereszténydemokrácia aprópóján eljátszadozik a gondolattal, hogy ha Jézus a második eljövetele előtt benézne most Magyarországra, hogy mégis mi a helyzet a jézusi tanításokkal, és Bayer Zsolt műsorát látná, akkor vajon mit gondolna.

Vona üzletet szeretne építeni a vlogolásból, közösségi támogatások mellett cégek szponzorációiban is reménykedik.

Puskár Krisztián

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés