hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kaméleon Tinédzser Parti

A Kaméleon Reklám kreatív ügynökség 10 éves fennállását ünnepelte a Kossuth Klubban, ahol a kellemes hangulatot a Creol együttes temperamentumos latin gitárkoncerje alapozta meg.
hirdetés

A koncertet Galla Miklós és Nagy Natália 90 perces előadóestje követte, melynek különlegessége az volt, hogy a két művész ez alkalommal állt újra együtt a színpadon az abszurd humor kedvelőinek nagy örömére. A koktélbár, a svédasztalos vacsora, a szivarszoba, a rulett és a Black Jack asztalok remek szórakozást nyújtottak azoknak, akik nem a táncparkettet választották a hajnalig tartó partin.

A Kaméleon vezetősége és a művészek, azaz (balról): Lázár Miklós produkciós igazgató, Nagy Natália, Szabó Károly ügyvezető igazgató, Galla Miklós és Szakáll Ákos marketingigazgató

Galla Miklós és Nagy Natália újra együtt a színpadon Szabó Károly, a Kaméleon Reklám ügyvezető igazgatója a Nestlé Food Service csapatának gyűrűjében a szivarszobában

A Kaméleon Reklám munkatársa, egy zserbó és Nagy Bandó András
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés