hirdetés
hirdetés

Kamera Hungária - kihirdették a döntősöket

2008-03-07

Hasonlóan zárult az idei Kamera Hungária zsűrizése, mint tavaly, ezúttal is a Magyar Televízió (MTV) jutott be a legtöbb alkotással a fesztiválra. Az 519 nevezés közül idén 90 szerepel a döntőben.

Lezárult a televíziós műsorfesztivál idei zsűrizése: idén a tavalyihoz képest hárommal több alkotás, összesen 90 nevezés jutott be a döntőbe - ezek közül a legtöbbel, 25 produkcióval az MTV. A rangsorban az RTL Klub követi 15, a TV2 pedig hét alkotással szerepel a legjobbak között.

Műsorarculat kategóriában is a köztévé volt a legsikeresebb, A Társulat 3. középdöntőjével, az M1 Híradó és a tavaly decemberben futott Szarvashiba műsorok arculatával került a shortlistre. A Hír Tv a Bukéval, a Music Television Networks (MTVN) az MTV ID-vel, míg a TV2 a Sztárok a jégen és a Totalcar műsorokkal jutott be kategóriájában a legjobbak közé.

Az on-air promotion kategóriában az RTL Klub szerepel a legtöbbször a Legyen ön is milliomos – Vágóhíd, a Milliomos & A Széf, illetve A Széf teaser promójával. A Chello Central Europe-tól a Minimax Jingle – Mérleghinta nevezés, illetve a TV Paprika Szárnyas fejvadászok című sorozatához készített promókampánya jutott az esélyesek közé, valamint két bevezetőkampányt  - a Viasat3-tól a Sofőröket, illetve a TV2-től a Hősöket – is bemutatják a fesztiválon.

A nyolcadik alkalommal zajló Kamera Hungária rendezvénye április 4-e és 6-a között zajlik Veszprémben.

A Kamera Hungária döntőseit itt megtekintheti.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés