hirdetés
hirdetés

Karikaturisták rajzolták magukat a Kreatív címlapjára

2017-11-16

Hiszen ők a novemberi szám főszereplői: Marabu, Grafitember és Pápai Gábor. Plusz nagy service design fókusztéma, Gulyás János- és Szilágyi János interjú, UX és társasjátékok.

A most nemzetes Marabu, a napirajzos Grafitember és a népszavás Pápai Gábor, három kedvenc magyar karikaturistánk szerepelnek a Kreatív novemberi számának címlapján.

A három szatirikus rajzoló korábban még sosem ült egy asztalnál, de a Kreatív összeültette őket a lapban olvasható szókimondó beszélgetéshez. A címlapsztori részeként egy külön cikkben kitekintünk a nemzetközi karikatúra-univerzumra is.

Fókusztémánk a service design, ennek mibenlétéről és az ebben valamilyen módon már megmártozó megbízókról is írunk. Készült interjú Victoria Davies-szel, a Eurosport régiós vezetőjével és a fiatal filmesek között Fekete Mátyással, a Budapest Noir vágójával.

Gulyás Jánossal, a magyar Wavemaker irányítója a Group M ügynökségeinek átszervezéséről és a magyar tévés reklámpiac irracionális fonákságairól beszélgettünk, a legendás újságírók sorozatban Szilágyi Jánossal vidéki stúdiókba becsempészett nőkről, le nem tiltott riportokról és a mai tévézésről.

Írunk a print kampányok megtérüléséről, a jövőbiztos gyermeknevelésről és arról, mik a UX-tanulságok a társasjátékokban. Bemutatjuk a HPS Experience-t és az Adamsky-t, és Barcelonáig mentünk, hogy megnézzük, milyen egy SAP globális ügyféltalálkozó.

Havi inspirátorunk a saatchi-s Rosenkranz Klaudia, havi borongónk Nádori Péter, aki komor jóslatokat tesz a magyar média 2022-es jövőjére nézve. Beszélgettünk L. László János modern szamizdatkészítővel, a szép dolgok között pedig ezúttal underground plakátokat kölcsönöztünk a Kieselbach Galériából.

A Kreatív magazin 1290 forintért kapható számos újságosnál, lejjebb találod a teljes listát. Ha inkább postán rendelnéd meg ezt a számot, előfizetnél magadnak vagy a cégednek, azt itt tudod néhány kattintással, online fizetéssel megtenni!


Ezekben a Relay és Inmedio üzletekben keresd a Kreatívot!

Budapest: Allée, MOM, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, Váci utca, Városház utca, repülőtér T2

Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Klinikák, Népliget, Nyugati pályaudvar, Lehel tér, Blaha Lujza tér, Ferenc körút megállók

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar)

Pál Zsombor
főszerkesztő

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés