hirdetés
hirdetés

Ki lehet Várdy Zoltán utódja?

2010-08-31

Kettő jelöltre szűkült a Tv2 vezér Várdy Zoltán utódjául szánt szakemberek névsora a Marketing & Média szerint. Állítólag még Kolosi Péter is szóba jött.

A Marketing & Média információi szerint már csak két jelölt van harcban a Tv2 éléről nyáron lemondott Várdy Zoltán vezérigazgatói posztjáért, egyikük jelenleg médiaügynökségi vezető, másikuk FMCG multit irányított korábban.

A szakportál szerint korábban már felvetődött jelöltként Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, Fischer András, az Origo korábbi vezérigazgatója és a Magyar Rádiótól nyáron távozó Such György neve is.

Az M&M továbbá úgy tudja, hogy a Várdy utódját kereső fejvadászcég tárgyalásokat folytatott Christoph Toninivel, aki jelenleg egy svájci médiavállalat, a Tamedia AG alelnöke, aki végül nemet mondott az ajánlatra. A szakember 2001 és 2003 között a Ringier magyarországi érdekeltségeit irányította.

Felmerült ezen kívül Ruszkai Nóra neve is, aki május végén távozott a Sanoma Budapest vezérigazgató-helyettesi posztjáról. Szóba jött még Steve Varcoe is, aki korábban az RTL Klub kereskedelmi igazgatója volt.

Azonban a lap úgy tudja, hogy a két legesélyesebb jelöltnek Simon Zsolt, a MEC ügyvezetője, és Stefanovszky András, a Procter & Gamble korábbi regionális vezetője számít.

hirdetés
hirdetés