hirdetés
hirdetés

Kocsmában házibulizott a Mediator

2010-11-23

Családias ügyfélpartit szervezett a meghívó szerint mozgalmas évet maga mögött tudó Mediator Group. A Jameson, a mozigépészben a reklámügynökség ügyfelei maguknak csapolták a sört, és töltötték a bort.

Szándékosan szűk körű, kötetlen, laza hangulatú, azaz házibuli jellegű partit szervezett ügyfeleinek az év zárásaként a Mediator Group. Az ügynökség egy kis pincehelységben található kocsmába, a mozis tematika szerint moziülésekkel és egyéb filmes kellékekkel berendezett Jameson, a mozigépészbe hívta az alig több mint nyolcvan vendéget, és filmes-reklámos feladványokkal szórakoztatta őket.  Volt ugyanis egy kérdőív, amelyen olyan kérdések szerepeltek, hogy mikor született Marlboro Man, meg hányszor ment le a tavalyi évben a tévékben az Urbán Ildikós Advil-szpot, és az a,b,c választási lehetőségek egyáltalán nem segítettek a döntésben. 

Hídvégi Zoltán, az Umbrella ügyvezetője, Bóta Kinga, a Mediator Group account managere és Cieklinski Melinda, a Spiritcom senior médiatervezője
Hídvégi Zoltán az Umbrellától, Bóta Kinga a Mediator Grouptól és Cieklinski Melinda a Spiritcomtól (További képekért kattintson!)

A mulatozók nagy örömére azonban végül minden kérdőívet egy nagy kalapba dobtak, úgy sorsolták ki a nyereményeket, amelyet az ügyfelek ajánlottak fel a partira. Volt köztük Rama ajándékcsomag, Sanoma előfizetések, Deichmann vásárlási utalvány, a Polar mobil jóvoltából egy hétvégére egy SAAB 9-5-ös, és sok személyes apróság az ügynökség saját tagjaitól. Az ügyfelek a házibulis cateringbe is besegítettek: az ügynökség munkatársai Flora margarinnal készített szendvicseket és Rama margarinnak sütött muffinokat készítettek az éhes vendégeknek, a sört mindenki magának csapolta, és a hátsó terem sarkában a borokat és üdítőket is magunknak töltögettük. Az ügynökség készült speciális kreatívokkal is: a nyári kampányok során használt Rama-kreatívból bulispecifikus receptkártyát, saját kreatívjukból pedig söralátétet gyártottak.

A pici helységben összezsúfolt vendégsereg hangosan és jókedvűen lazult el, az utolsók hajnal fél háromig mulattak. A Mediator ügyfelei közül eljöttek többek között az Unilever (Flora, Rama), az ESMA, a TEVA, a Sanoma, az MKMSZ, a Saab, az Isuzu, és a Deichmann, de ott voltak olyan cégek képviselői is, mint a PannonMill, a Raiffeisen, a Samsung vagy a Praktiker.

Lausek Esther

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés