hirdetés
hirdetés
hirdetés

Krizsó Szilvia reggeli műsorban folytatja

Krizsó Szilvia és Obersovszky Péter lesz a Magyar Televízió Ma reggel című műsorának két új műsorvezetője. Augusztusban főként ők vezetik az adást.

hirdetés

Augusztus 2-ától új műsorvezetők köszöntik a nézőket a Ma reggelben: Krizsó Szilviát hétfőtől láthatják új szerepében, Obersovszky Péter pedig csütörtökön vezeti először az MTV reggeli háromórás műsorát.

Augusztusban javarészt Krizsó Szilvia és Obersovszky Péter vezeti majd a közéleti műsort, a megszokott képernyősök - Jegyes-Tóth Kriszta, Betlen János és Süveges Gergő - szabadságon lesznek. Krizsó Szilvia 1998 óta az MTV munkatársa, a Riporter kerestetik! című vetélkedő nyerteseként került a pályára, Az Este és A szólás szabadsága műsorvezetője is volt, emellett számos sikeres MTV-produkcióban dolgozott. Több magas rangú szakmai elismerésben részesült, egyebek között Prima Primissima-díjas, 2009-ben megkapta a Pulitzer-emlékdíjat is, 2010-ben pedig Déri János-díjat vehetett át.

Obersovszky Péter újságíró, 1990-1996, illetve 2000-2001 között már dolgozott az MTV-ben, 2004-ben pedig az Élesben című vitaműsor egyik műsorvezetőjeként tért vissza a köztévé képernyőjére. A Magyar Rádió, az Inforádió, a Klubrádió és a Tv2 munkatársa is volt, utoljára az Echo Tv szerkesztő-riportereként tevékenykedett.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (3 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Kedves ribbon, miért írsz múlt időben? Most is az alja - sajnos
#
carey200: A Pártkelte nem zavarta a képernyőd? / arról nem is beszélve, mind emberi, mind képbéli mód mennyire alja volt a televíziózásnak/
#
Krizsó túlságosan tehetséges(no,meg szép is!) ahhoz,hogy ez a banda sokáig megűrje...!A Fidesz-médiába gombnyomásra működő,Fidesz s.nyaló kápók kellenek...!
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés