hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lady Gaga a legprovokatívabb

Lady Gaga amerikai énekesnőt választotta az év legprovokatívabb hírességének a CNN amerikai hírtelevízió. Jelölt volt még például Lindsay Lohan, Mel Gibson és Charlie Sheen is. 

hirdetés

A CNN Showbiz Tonight című műsorának készítői azokat a művészeket vették a legprovokatívabb hírességek között számításba, akik "zsigeri" reakciót váltottak ki, a leginkább meghökkentő volt, a legnagyobb érdeklődést keltette és mély hatást gyakorolt a társadalomban - részletezték a műsorkészítők a televízió honlapján.

A jelöltek végső csoportjában Lindsay Lohan, Miley Cyrus, Mel Gibson és Charlie Sheen is szerepelt, a győztes mégis Lady Gaga lett. "Még ha figyelmen kívül is hagyjuk masszív lemezeladásait, és Grammy-díj jelöléseit, az év Lady Gagáról szólt. Lázadó stílusa révén folyamatosan a címlapokon volt" - írták az internetes oldalon, felidézve többek közt az extravagáns énekesnő húscafatokból készült "ruhájáról", amelyet az MTV Music Video Awards gáláján viselt.

A CNN adásának stábja emlékeztetett, hogy Lady Gaga számlálja a legtöbb követőt a Twitter közösségi portálon, és az ő klipjeinek nézettsége lépte át a mérföldkőnek számító egymilliárdos nézettségi határt a YouTube videomegosztó portálon. A híresség ugyanakkor jótékony célokat is támogat, kiáll a fizikai bántalmazás és a homoszexuálisok elnyomása ellen.

(forrás: MTI)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés