hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lesz hatodik nekifutás az MTV-elnöki posztjáért (FRISSÍTVE)

Kiírta az új, sorrendben a hatodik pályázatot a Magyar Televízió (MTV) elnöki posztjára a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnöksége szerdán.
hirdetés

Az egyhangúlag meghozott döntés szerint jövő hétfőn és kedden teszik közzé napilapokban a jelentkezési felhívást, a pályamunkák beadásának határideje augusztusban jár majd le, és szeptember első napjaiban tehetnek kísérletet az elnökjelölésre - ennek sikere esetén pedig a választásra.

Legutóbbi március 11-én zárult eredménytelenül az elnökválasztási procedúra, akkor - csakúgy mint januárban  - a szocialista, szabad demokrata és MDF-es delegáltak közös jelöltje Sztaricskai Tamás, egykori Vodafone kommunikációs vezető bukott el a szavazáson, mert a civil delegáltakkal kiegészült nagykuratóriumtól nem kapta meg a kétharmados többséget.

Mivel a pályázatok leadási határideje augusztusban jár le, ezért ez lesz a leghosszabb elnök nélküli MTV-etap az intézmény történetében. Medveczky Balázs ügyvezető alelnök 2008 márciusa óta vezeti a köztévét elnök nélkül.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés