hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar sikerek a WPP regionális versenyén

A Grey egy, az Ogilvy három ezüstöt hozott haza a WPP csoport regionális reklámügynökségeinek szóló Piran Idea Festivalról. 

hirdetés

A WPP globális ügynökségi hálózat idén először rendezte meg a WPP Piran Idea Festivalt, amin a hálózat közép-kelet-európai irodái nevezhettek.

Magyarországot a Grey, az Ogilvy, a Young & Rubicam és a JWT képviselte. Az Ogilvy 9, a Y&R kettő a Grey pedig egy munkával jutott be a 67 shortlistes alkotás közé, amik közül végül az Ogilvy három, a Grey pedig egy ezüstöt kapott. Az Ogilvy a korábban a PIAF-on és a Golden Hammeren is díjazott Hot Wheels-szel nyert ezüstöt a Press, Outdoor és Crafts kategóriákban, míg a Grey az Unicefnek készített hógömbbel a DM kategóriában.

Grey: Unicef Dirt Globe
 

Ogilvy: Mattel Hot Wheels Police Ticket

Ogilvy: Mattel Hot Wheels Wanted

A fesztiválon az Ogilvy-hálózat volt a legsikeresebb, ők 43 shortlistes helyből 17 díjat nyertek a kiosztott 22-ből. Az év ügynöksége az Ogilvy ukrajnai irodája lett kilenc shortlistes hellyel, három arannyal és két bronzzal. Az ukrán és a magyar irodának is Martin Alles az ügyvezetője.

A Grey Budapest volt az egyetlen ügynökség a Grey-hálózatból, amelyik díjat nyert.

A New Europe-New Creativity névre keresztelt idei versenyre 21 országból 57 ügynökség jelentkezett. Tizenkét kategóriában összesen 514 nevezést adtak be.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés