hirdetés
hirdetés

Média Hungary – idén a pénzről szól

2002-04-26
„A pénz és ami mögötte van” mottót viseli az idei Média Hungary Konferencia.
Az immár hetedik alkalommal meghirdetett elektronikus médiumok szakmai tanácskozása május 14-e és 16-a között lesz a Club Tihany Hotel- és Konferencia Központban.

A konferencián a televízió és rádiótársaságok döntéshozói, a szakmai szervezetek képviselői, a reklám-, pr- és médiaügynökségek szakemberei, illetve a multinacionális nagyvállalatok és intézmények kommunikációs szakemberei vesznek részt. Az idei Média Hungary konferencián a jelenlevők a gazdaság és a választási kampány témákban hallhatnak véleményeket. A rendezvényen szó lesz a média szerepéről a választási kampány alatt, a kampányok reklámbevételéről.

A résztvevők értékelik a választási vitaműsorokat, illetve kitérnek a közvélemény-kutatók eredményeire is. A kétnapos rendezvényen a jelenlevők megvitatják a lobbi státuszát a médiavilágban, és több előadás szól majd a médiagazdaságról, a média és reklámgazdaság kapcsolatáról és a szponzorációról. A rendezvényen többek között az Országos Rádió- és Televízió Testület (ORTT) szakemberei ismertetik a testület terveit. Az esemény részletes programjairól a www.mediahungaria.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés