hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megint Bochkorékkal tárgyal a Neo FM (FRISSÍTVE)

Újrakezdték az egyszer már megszakadt tárgyalásokat a reggeli műsorról a Neo FM és a slágeres reggeli Bumeráng műsorvezetői, miután pénteken a Sláger eldöntötte: nem küzd és kivonul az országból.
hirdetés

Ismét tárgyal a Neo FM és a múlt héten megszűnt Sláger reggeli műsorának arcai, Boros Lajos és Bochkor Gábor - értesült a Kreatív. A Bumeráng stábját már hírbehozták a múlt csütörtöki indulás előtt az épp a Sláger helyén indult új országos kereskedelmi rádióval, de akkor nem jutottak egyezségre.

Most ennek nagyobb az esélye, hiszen a Neo FM nincsen időkényszerben: decemberig a Ganxsta Zolee és a radiocafés Lovász László vezette átmeneti műsorral, a Kamikázéval töltik ki a reggeli sávot, ami értelemszerűen erősíti a rádió tárgyalási pozícióját. Eközben a Sláger pénteken bejelentett kivonulásával az az akadály is elhárult, hogy Bochkort és Borost 2010 végéig érvényes szerződés kötötte korábbi munkahelyéhez. A tárgyalások így lényegében az anyagiakról, illetve a háttérstábról szólnak.

Úgy tudjuk, a Boros-Bochkor terv elvetése után a Neo FM Hajós Andrást és Till Attilát akarta összehozni egy reggeli műsorba, de ez nem járt sikerrel. A mostani megegyezésbe még bekavarhat az a Roxy, amellyel az utóbbi hetekben a Sláger tárgyalt a túlélés lehetséges formáiról: miután a Sláger amerikai tulajdonosa felállt a tárgyalóasztaltól, a Roxy ukrán tulajdonosai azt mondták, a Sláger stábjával tárgyalnak tovább.

Ez aligha jelenthetett mást a Bumerángos sztárokon kívül, hiszen a magasan leghallgatottabb rádiós időszak stabil piacvezető műsoraként messze ők a legértékesebbek, de ahogy Borost és Bochkort, a buszsofőrös zenei arculatú Sláger más műsorvezetőit is nehéz elképzelni a fiataloknak szóló, elektronikus zenét sugárzó Roxyn.

Ha a Bumeráng végül a Neo FM-en talál helyet magának, mindkét megszűnt rádió reggeli műsora visszatalál az eddigi frekvenciájára: mint írtuk, a Sebestyén Balázshoz kötődő danubiusos Pirítós a Danubius frekvenciáján elindult Class FM-en fog rövid időn belül megszólalni.

Frissítés:
a keddi Borsnak nyilatkozva Kádár Tamás, a Neo FM-tulajdonos EMG ügyvezetője és Boros Lajos is megerősítette a Kreatív értesülését. Boros Lajos a bulvárlapnak leszögezte: a fő feltételük, hogy az eddigi háttérstábbal együtt költözhessenek át.
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés