hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megint nincs az MTV-nek elnöke

35 kurátorból csak 18-an szavaztak Sztaricskai Tamásra, így a Magyar Televízió (MTV) elnöki posztjához szükséges szavazatok kétharmadát nem érte el – adta hírül az Emasa az MTI értesüléseire hivatkozva.
hirdetés

Mint az Emasa megírta, a 35 tagú kurátori testületből mindössze 18-an adták voksukat Sztaricskai Tamásra, így az elnökséghez szükséges kétharmadot nem kapta meg. A Vodafone volt kommunikációs vezetőjét ma délelőtt delegálták a nagykuratórium elé.

Az MTI-nek névtelenül nyilatkozó ellenzéki tag elmondta, hogy a három fideszes és az egy kereszténydemokrata tag a korábbi támogatottjukra, Havasi Jánosra szavazott. Így kiszámolható, hogy Sztaricskainak éppen megvolt a jelöltté váláshoz szükséges tíz szavazata a tizennégy fős kiskuratóriumból.

Ezzel sorrendben negyedszer zárult eredménytelenül az MTV elnöki posztjára kiírt pályázat. Az MTV-nek Rudi Zoltán mandátumának lejárta, vagyis 2008. márciusa óta nincs elnöke.

(forrás: eMasa)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés