hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mégsem szűnik meg a PC Guru

A Motor Presse megszűnéséről szóló korábbi cikkünkben tévesen írtuk, hogy a PC Guru megszűnne. A lap website-ján megjelent cikk szerint új tulajdonoshoz került, következő száma várhatóan augusztus közepén jelenik meg.

hirdetés

Tévesnek bizonyult az a korábbi értesülésünk a Motor Presse magyarországi kivonulásával kapcsolatban, hogy a kiadó egyik PC-s kiadványa, a PC Guru megszűnne. A lap oldalán csütörtökön megjelent cikk szerint új tulajdonos adja ki a lapot, és a munkatársak már dolgoznak is az augusztus közepére tervezett új számon.

Mint azt most megtudtuk, a lap új kiadója a Skorpió Print nevű digitális nyomdai cég, amelynek a PC Guru az első kiadványa. A kiadó vezetője Lengyel Zoltán kérdésünkre elmondta, a PC Guru megvételével új területre jutottak, mivel eddig nem foglalkoztak lapkiadással, de ha terveik jól alakulnak, nem kizárt, hogy újabb lapok kiadásába fogjanak.

Úgy tudjuk, tartalmi változások nem lesznek, csak a lap impresszumában: Harangozó Csongor, aki az elmúlt három évben a CHIP és a PC Guru főszerkesztője is volt (a Chip Magazint a Word Communications vette át a Motor Presse-től), elköszön az utóbbitól, és a helyét a korábbi játékrovat-vezető, Birkás Péter veszi át.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés