hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mindentudás Egyeteme - Google-alelnök előadása

Vint Cerf, a Google alelnöke tart április 2-án előadást a Mindentudás Egyetemén. A Jövő Háza Teátrumban a kutató az internet szabadságáról és a felhasználók egyenrangúságáról beszél - írja a Magyar Hírlap.
hirdetés
A Magyar Telekom és a Magyar Tudományos Akadémia által szervezett Mindentudás Egyetemén ad elő Vint Cerf, a Google alelnöke. A kutató a kezdetektől részt vett az internet létrehozásában, nevéhez fűződik többek között a TCP/IP protokoll kidolgozása és az első kereskedelmi e-mail szolgáltatás létrehozása.Előadásának tervezett témái az internet szabadságát biztosító technikai megoldások, a felhasználók egyenrangúsága, valamint az, hogy az internet miképpen járulhat hozzá a társadalom demokratizálódásához.

Vint Cerf 2005 óta dolgozik a Google alelnökeként. Feladata a cégnél az, hogy az internet jövőjéről tegyen előterjesztéseket, emellett a NASA egyik laboratóriumával közösen a bolygóközi kommunikáció egy új szabványának kidolgozásával foglalkozik.
(forrás: Magyar Hírlap)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés