hirdetés
hirdetés
hirdetés

MRSZ - megalakult az új ügyvezető testület

Az Magyar Reklámszövetség (MRSZ) új elnökének megválasztása után megalakult a szövetség új ügyvezető-testülete is. A szervezet új elnöke, Nagy Bálint az ügyvezetését az elnökségi tagok közül választotta ki.
hirdetés
Megalakult az MRSZ ügyvezető-elnöksége, amelynek tagjai: Gosztonyi Csaba, a Próbakő ügyvezető igazgatója, Kádár Tamás, a Berg Média ügyvezetője, Lenkei Anikó, az Allianz kommunikációs igazgatója, Levendel Ádám, a Szonda Ipsos elnök-vezérigazgatója (volt MRSZ-elnök), Markovich Réka főtitkár, Mezriczky László, a Magyar Telekom (MT) kommunikációs igazgatója, Nagy Bálint, az MRSZ jelenlegi elnöke, Novák Péter, a Kirowski ügyvezető igazgatója és Skriba Judit volt alelnök, a Népszabadság kutatási és pr-igazgazója.

A vezetői szintű operatív testület általában hathetente ülésezik. A rendszeres összejövetelek alkalmával az ügyvezető-testület készíti elő, illetve hagyja jóvá az elnökség elé kerülő, az MRSZ-t érintő kérdéseket. A szövetség teljes, 40 tagú elnöksége általában évente három alkalommal ül össze.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés