hirdetés
hirdetés

MT - együttműködik a Malévvel

2008-02-28
A Magyarországot népszerűsítő turisztikai reklámfilmeket a Malév beépíti a fedélzeti videóanyagaiba – többek között ez áll abban a stratégiai együttműködésben, amelyet a légitársaság és a Magyar Turizmus (MT) kötött. A megállapodás része, hogy a Malév megjelenhet turisztikai kiállítások nemzeti standjain és a MT kiadványaiban is.
A légitársaság és a turisztikai szervezet évek óta tartó együttműködését fűzi szorosabbra az a megállapodás, amelyet február végén írtak alá a felek. A közös munka célja Magyarország, mint turisztikai célpont népszerűsítése.

Az együttműködés szerint a Malév repülőjegyekkel segíti azokat a külföldi újságírókat és utazási szakembereket, akik az MT magyarországi tanulmányútjain vesznek részt. A Magyarországot népszerűsítő Hungary Smiles és Balaton, the Lake of pleasures című turisztikai reklámfilmeket a légitársaság beépíti fedélzeti videóanyagaiba, továbbá felhasználhatja azokat szakmai és sajtórendezvényein, prezentációin is. A Horizon című fedélzeti magazin is megjelenési lehetőséget ad az MT cikkeinek, képeinek, ezen kívül a szervezet hírei bekerülnek a Malév hírlevelébe, és a szervezet egy turisztikai blokkal jelenik meg a légitársaság honlapján.

Az MT a külföldi turisztikai kiállítások nemzeti standjain és saját kiadványaiban biztosít megjelenést a Malév számára. Ezen kívül a turisztikai vállalat valamennyi általa szervezett sajtó és szakmai rendezvényen lehetőséget kínál a Malév részvételére, prezentáció tartására, valamint a légitársaság megjelenik az MT portáljain is.

Mint arról beszámoltunk a turisztikai marketingszervezet a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségével (MUISZ) is együttműködést kötött.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés