hirdetés
hirdetés

MTI-díjátadás

2002-03-28
A Magyar Távirati Iroda Rt. fogadás keretében osztotta ki idén harmadik alkalommal „Az év sajtószóvivője” és „Az év sajtós csapata” díjakat.
A nemzeti hírügynökség az 1999-ben alapított díjjal hozzá kíván járulni mindazok munkájának elismeréséhez, akik a sajtószabadság eszméjének a mindennapi gyakorlatban megfelelve segítik a közvélemény hiteles tájékoztatását.

Az elismeréseket február 14-én a Budapesti Történeti Múzeumban Dorogi Sándor, az MTI Rt. elnöke adta át. Az MTI újságíróinak jelölése alapján a 2001-es év sajtószóvivőjének Lomnici Zoltánt, a Legfelsőbb Bíróság elnökhelyettesét, a testület korábbi főtitkárát választották, a tavalyi év sajtós csapata díjat pedig a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának sajtóirodája nyerte.

(balról) Faragó Márta (NKÖM), Lévay Zoltán (NKÖM), Lomnici Zoltán, Dorogi Sándor, Kőhalmi Andrea (NKÖM) sajtófőnök, Bánffy Zsuzsanna (NKÖM) és Király Kinga (NKÖM)

Pach Ferenc, az MTI Rt. hírigazgatója

Gratulál egymásnak a két díjazott, Lomnici Zoltán (Az év sajtószóvivője) és Kőhalmi Andrea, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának sajtófőnöke (Az év sajtós csapata)

Dorogi Sándor átadja Az év szóvivője díjat Lomnici Zoltánnak, a Legfelsőbb Bíróság elnökhelyettesének, korábbi főtitkárának

 

Jakab Krisztina

hirdetés
hirdetés