hirdetés
hirdetés

MTV - 13-an érdeklődnek az elnöki szék iránt

2008-04-01
Tizenhárman vették fel a Magyar Televízió (MTV) elnöki székére kiírt újabb pályázat csomagját - jelentette be a köztévé kuratóriumának elnöke. Ismét a pályázók között van Rudi Zoltán, az intézmény legutóbbi vezetője is.
A március 31-ei határidőig összesen tizenhárman vették fel az MTV elnöki székére kiírt pályázat csomagját - közölte Czeglédi László, az intézményt felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnöke.

Az MTV sajtóosztálya a Kreatív Online kérdésére megerősítette, hogy a jelenleg is a köztévé  alelnökeként dolgozó Rudi Zoltán ismét a pályázók között van. Az Index beszámolója szerint ismét pályázik a hírportál által indított jelölt, Hammer Ferenc szociológus is, rajtuk kívül a múlt héten Pehi László, az MTV egykori nyugat-dunántúli stúdióvezetője jelezte, hogy versenybe száll a posztért.

Az előző, érvénytelennek nyilvánított kiírás során hatan vették fel a csomagot. Közülük hárman, a most is biztosan pályázó két jelölt mellett a korábban a köz- és kereskedelmi tévéknél is dolgozó Szabó-Stein Imre adtak be pályázatot.

Az új kiírásban május 5-ike a beadási határidő, döntést pedig legkésőbb június 3-ára hoz
a kuratórium.
(forrás: Kreatív Online, Index)
hirdetés
hirdetés